Unngå renter og gebyrer når du låner penger

Categories Lån, SMS lån
0

Når jeg har sommerferie har jeg innsett at jeg bruker mye mer penger, enn jeg gjør når jeg har det travelt med mitt studie. For meg er sommeren en fantastisk tid, hvor jeg endelig kan nyte sosialt samvær i fulle drag. Det er ikke så mye stress og jag i sommerperioden, og jeg kan endelig få lov til å nyte livet. Men dessverre koster det meg alltid mange penger å holde sommerferie. Man kan selvfølgelig argumentere for at jeg burde være forutseende og legge penger til side i løpet av året, så jeg har råd til å holde sommerferien. Men jeg har så høye utgifter til daglig at jeg ikke har råd til å spare opp noe særlig til sommerferien. Men heldigvis har jeg funnet ut av hvordan jeg får flere penger til rådighet i sommerperioden: SMS lån.

Lån penger gratis

Jeg har inntil videre opprettet to SMS lån i sommerens løp, og jeg regner ikke med at jeg er ferdig ennå. Det smarte ved SMS lånet er at det er gratis å låne penger gjennom lånet. Betaler man sin gjeld tilbake innenfor 30-45 dager, så kommer det ingen renter og gebyrer på lånet. Så hvis man betaler ut gjelden sin hver gang man får penger på sin konto, så slipper man renter og gebyrer på sitt lån. På den måten skal man kun tilbakebetale det beløpet som man opprinnelig lånte.

Jeg vet godt at jeg ikke kan fortsette med å låne penger og betale dem alle sammen tilbake hver måned, da jeg til sist vil ha skapt et så stort underskudd at det ikke er flere penger igjen, men det kan absolutt la seg gjøre i den tiden som jeg har behov for ekstra penger.

Når sommerferien er forbi kommer jeg igjen tilbake til mitt studie, og mitt forbruk vil derfor ganske automatisk avta. Det vil ikke være så mye tid til å dra på café, på kino, i svømmehallen, i byen osv. Derfor vil det heller ikke være et like så stort forbruk. Når jeg bruker færre penger, har jeg flere penger til å tilbakebetale min gjeld med og jeg vil derfor langsomt kunne komme ut av min gjeld.

Poenget ved det hele er at man oppretter sine SMS lån ved en ny låneutbyder hver gang da mange utbydere tilbyr at man kan få sitt første lån rentefritt ved dem. Dessuten betaler jeg min gjeld ut hver gang det blir den første i måneden. Det er sannsynlig at jeg får behov for å opprette enda et SMS lån i den neste måneden fordi mitt normale rådighetsbeløp har blitt mindre, da jeg brukte noe av det til å betale ut gjelden med. Men så snart sommeren er over og jeg får flere penger til rådighet vil det være mulig for meg å stoppe mitt overforbruk. På den måten kan jeg tilbakebetale min gjeld uten at det kommer renter og gebyrer på den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *