Ta et SMS lån i sommerferien

Categories Forbruk, SMS lån
0

Jeg tar utgangspunkt i min egen situasjon, hvor jeg over den seneste årrekke har bemerket at ens private forbruk stiger i takt med å været blir bedre og det faktum at man har flere fridager. Utover våren kan været være svingende, men det er en rekke helligdager, som brukes på fornøyelser frem til sommeren, hvor man har mye fri, så har jeg et betydelig større forbruk, bl.a. fordi at det er tidspunktet hvor jeg har tid til å gjøre noen ting som jeg ikke rekker til hverdag. Hver gang man vil gjøre noe, så koster det penger, med mindre man velger å gå en tur i skogen stort sett. Og selv om man har spart opp noen feriepenger, så er det ikke alltid tilstrekkelig og slett ikke når man som jeg er fastlønnet og så bare bruker mine feriepenger som erstatning, for den lønnen jeg ellers pleier å få, så kan det ikke egentlig godtgjøre det forbruket jeg har over sommeren – et forbruk som stiger i takt med mer fritid og bedre vær.

SMS lån fordi

SMS lån er enkelt å finne ut av og så er det, det lånet som har de færreste omkostninger og det har en kort løpetid, så du raskt kan få det ut av dine tanker igjen. SMS lån er også mindre lån, hvor det supplerer din økonomi i en kortere periode, blir betalt ut og er så vekk igjen. Det er ikke lån over en lengere årrekke med høye renter og diverse tilskrivninger. Små lån, hvor du kun er avhengig i en kortere periode, hvor det lånte beløpet skal betales tilbake. Det kan være som supplement på slutten av måneden, for at du kan opprettholde ditt forbruk, små investeringer, gaver som du ikke føler for å betale kontant på det aktuelle tidspunktet, så kan du i stedet ta et SMS lån og så betale det måneden etter, hvis du har en bedre økonomi på det tidspunktet. Jeg har selv benyttet meg av SMS lån i sommerferien de siste to årene og hvis jeg finner det nødvendig, så gjør jeg det gjerne igjen. Jeg liker disse lånene godt, fordi jeg gjerne vil ha det betalt ut raskest mulig, slik at jeg ikke tenker på det lengere enn nødvendig og så kan det fint supplere min økonomi i de perioder hvor mitt forbruk tar en smule overhånd. Jeg overveier nøye når det gir mening å gjøre det, slik at jeg også kan betale det tilbake senere og den balansen har jeg funnet, så det ikke betyr noe for min økonomi på den lange bane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *