Studentenes foretrukne transportmiddel

Categories Avbetaling, Lån
0

Man vil nok mene at overskriften i seg selv er ganske avslørende. I hvert fall hvis man selv er student eller er vant til å komme på et høyere læreranstalt. Her møtes man daglig av synet av utallige sykler som er parkert overalt. Det er naturligvis snakk om sykler, når man sir «studentens foretrukne transportmiddel».

Det er jo ikke tilfeldig at det er slik. En sykkel er utrolig billig i drift, ja faktisk koster den nesten ingenting. Man skal kanskje ha en forsikring på den, men dette er jo valgfritt og dertil kommer maks et par reparasjoner, hvis man da ikke kan passe ordentlig på den.

Det eneste gangen sykkelen faktisk krever en stor utbetalingen er når denne skal kjøpes. Det er nemlig viktig å ha en god sykkel. En sykkel som virker og som kan holde i mange år. Det skal være en sykkel som er behagelig og lett å kjøre på, og ikke en sykkel som man skal kjempe med hver eneste gang man skal bruke den.

Hvis man har en ordentlig sykkel så er det nemlig et fortreffelig valg av transportmiddel. Man får både mosjon og frisk luft og samtidig kommer man lett og fort frem til destinasjonen. Spesielt om sommeren er sykkelen kanskje det beste av alle transportmidler og det er nesten ikke grenser for hvor lange distanser man kan tilbakelegge, hvis bare været er ok.

Kjøp sykkel på avbetaling

Som sagt kan det godt være en forholdsvis dyr utbetaling akkurat når man skal skaffe seg en cykel. Men selv som student er det lys for enden av tunnelen. Man behøver nemlig ikke betale hele sykkelens beløp på en gang for faktisk å få lov til å kjøre på den. Man kan nemlig kjøpe en sykkel på avbetaling. Det betyr i all sin enkelthet at man kun betaler noe av beløpet til å starte med og resten betaler man av på månedlig basis. Akkurat som tilfellet er med et lån.

Dette er jo på mange måter en helt optimal løsning for veldig mange studenter som kanskje ikke kan klare en stor utbetaling på flere tusen kroner, men som til gjengjeld godt kunne bruke en ny sykkel.

Det handler om å utnytte de muligheter man har og om å se muligheten fremfor begrensningen. I dette tilfellet må det sies at dette er en helt optimal mulighet for veldig mange som man i hvert fall skylder seg selv å utnytte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *