Slik har man sommerferie på budsjett

Categories Forbruk
0

Sommerferien behøver ikke å koste masse penger. Faktisk kan alle tilbringe sommerferien her hjemme i Norge og fortsatt få masse gode opplevelser uten at det behøver å koste mye penger. I denne artikkelen vil du finne tips til hvordan man tilbringer en sommerferie på budsjett.

Hvis man er et naturmenneske, så er det bare å komme seg avsted mens sommersolen er over oss. Hvem husker vel ikke leirskoleturene man var på som barn. Det er en morsom opplevelse å campe i naturen, og det behøver ikke å være på en dyr campingplass. Det finnes massevis av plasser, hvor man kan slå opp teltet sitt gratis. Campingplassene er ofte utstyrt med bålplass og vannpost – det mangler ikke på noe for de som vil ha en mer primitiv ferie.

afslappet

Er man ikke et naturmenneske, så kan det også godt la seg gjøre å ha en billig bondegårdsferie. Man kan for eksempel ta frem syklene og reise ut i de landlige omgivelsene. Mange bønder liker å ha familier boende på gården sin, og man får ofte benytte eget bad. Hvis oppholdet ikke er helt gratis, så er det i hvert fall mye billigere å være på besøk på en bondegård. Det er ofte mange spennende dyr å se på landet, og kanskje finner man en bonde som har en jordbæråker som man kan utforske?

Det finnes mange spennende museer som man kan besøke – og mange av dem har en dag i uka med gratis inngang. Finn ditt lokale museums hjemmeside og sjekk om de kanskje har tilbud om en dag i uka med gratis inngang.

De største byene holder gratis arrangementer i sommerferien. Så husk å sjekke hjemmesiden til din by, slik at du ikke går glipp av gode og morsomme opplevelser som skjer i byen. I tillegg kan det være morsomt og utforske sitt lokale turistkontor. Din by byr nok på turistattraksjoner som du ikke ante at fantes. Det kan være morsomt å leke turist i sin egen by.

Er det bra vær? Dra på piknik. Pakk med deg litt deilig mat og det vil bli både morsomt og hyggelig å ha piknik i naturen. Dere kan også ta med en engangsgrill til stranden og grille pølser eller grillspyd eller hva man måtte ønske. Det er alltid hyggelig å spise andre steder enn hjemme, og det behøver ikke koste en formue.

Betal sommerferien med et forbrukslån

Vil du reise bort i sommerferien, selv om du ikke har spart opp penger til det? Da kan et forbrukslån være den beste løsningen. Med et forbrukslån kan man låne penger enkelt og raskt. Man kan lett låne til en sommerferie, og man har pengene på sin konto allerede innen et par dager etter at man har søkt om lånet. Når man tar opp et forbrukslån, vil man kunne se hvor mye man skal tilbakebetale på lånet hver måned. På denne måten kan man enkelt regne ut om man har råd til å ta opp et forbrukslån.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *