Skaff penger for resten av måneden

Categories Lån
0

Januar måned er definitivt ikke min favorittmåned. Det er ofte den måneden de største utgiftene forfaller på.

Jeg har for eksempel nettopp betalt forsikringen min, noe som viste seg å bli en stor utgiftspost. Dette betydde at allerede 5. Januar var kontoen min på vei ned mot 0-tallet og  nå er det plutselig fryktelig lenge til 1. februar. Det er aldri lett å gå tom for penger, men spesielt vanskelig er det når det skjer så tidlig i måneden og dessuten visste jeg at forsikringen ikke var den eneste store regningen som skulle betales meget snart.

Jeg hadde noen andre store regninger også som ventet og som alle hadde betalingsfrist i januar. Jeg visste at jeg måtte gjøre noe før jeg fikk problemer med banken og kontoen min ville bli sperret hvis overtrekket ble for stort. Det hele endte med at jeg tok opp et online – lån for å få råd til resten av måneden.

Digital Image by Sean LockeDigital Planet Designwww.digitalplanetdesign.com

Jeg må ærlig talt innrømme at jeg er glad for at vi som forbrukere har muligheten til å kunne låne penger når vi er i en situasjon der økonomien ikke strekker til. Hvis vi ikke hadde dette alternativet ville det nok vært mange folk som måtte forlatt hus og heim og mistet alt de eide og hadde. Derfor var  jeg heller ikke flau for å låne penger til å dekke de store utgiftene mine med. Det var tross alt viktige utgifter som forsikringer og ikke byturer eller ubegrunnede shoppingturer, så jeg synes nå det var høyst berettiget.

Om ikke annet, dekket jeg underskuddet mitt og jeg kunne i tillegg handle inn mat og husholdningsartikler for resten av måneden. I løpet av de neste månedene som kommer har jo økonomien min kommet seg på rett  kurs igjen og da kan jeg begynne å betale ned på lånet mitt. Så det hele går opp til slutt. Det var kun denne måneden jeg trengte en liten dytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *