Santander Forbrukslån

Categories Låneutbydere
0

Forbrukslån hos Santander

Santander Consumer Finance er blant de ledene i Europa innenfor bil- og forbruksfinansiering. Santander er å finne i hele 14 land, der hvor Norden er et satsningsområde. Selskapet tilbyr blant annet forbrukslån til privatpersoner i Norge, der hvor det ikke stilles krav om å stille sikkerhet, eller å måtte forklare hva pengene skal gå til. Du velger selv hvor lang nedbetalingstiden skal være, og kan vente deg et hurtig svar dersom du skulle ville søke om et lån gjennom Santander. Santander Consumer Bank AS sitt mål er å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har hele 550 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland og har en forvaltningskapital på 57 milliarder kroner.

Hos Santander kan du søke om et mål på alt mellom 10.000 og 250.000 kroner. Det stilles noen krav til deg som søker om et forbrukslångjennom Santander. Du har fylt 25 år, har bodd i Norge i 3 år og har ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Du må dessuten haen årlig inntekt på minimum 200.000 kroner.

Slik søker du om lån

Det er ikke vanskelig å søke om et forbrukslån hos Santander. På deres hjemmeside, Santander.no, kan du bruke deres lånekalkulator hvor du fyller inn ønsket lånebeløp og tilbakebetalingstiden. Du vil da se hvor mye du kan forvente å betale i måneden. Du kan da, dersom du oppfyller lånekravene, sende inn en uforpliktende søknad.

Det kan virke som det finnes uante tilbydere av forbrukslån og kredittkort på det norske markedet.  Det er mulig for kundene å gi karakterer til de ulike bankene, og finansagentene. Finner du en lånetilbyder som virker interessant, klikker du bare på «Søk-Her» og sender inn en uforpliktende søknad. Det hele foregår uforpliktende, så det kan være en fordel å søke flere steder, og deretter sammenlikne tilbudene som du vil motta.

Lykke til!

Priseksempel 65000,-/5 år: 14,9 nom/17,99 eff rente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *