Samle dine små forbrukslån til ett stort

Categories Lån
0

Julen er en gledens tid, men for mange fører den til økonomiske problemer når vi skriver januar. Ifølge taenk.dk forventer hver femte nordmann å kjøpe julegaver på kreditt og det kan selvfølgelig bli en kostbar affære på lengere sikt. Mange forbrukslån gir renter og omkostninger som raskt kan bli vanskelig å ha oversikt over, og kommer man først i en vond sirkel med gjeld kan det være svært vanskelig å se en ende på det. Derfor anbefaler jeg, at man overveier hvorvidt det kan lønne seg å samle flere små forbrukslån under ett stort. På den måten unngår man at man må betale renter flere forskjellige steder og på den måten kan man spare mange penger.

Som med alt annet, kan det lønne seg med sunn fornuft når det gjelder å ta opp et lån. Det gjelder spesielt for forbrukslån. Så derfor kan det være en meget god idé å samle sine små lån hos ett og samme selskap. Det skaper et bedre overblikk, og overblikk er alfa og omega når det kommer til økonomi. Vi har sett utallige eksempler på folk som dessverre havner i en økonomisk presset situasjon fordi de rett og slett har mistet oversikten. Det er ikke vanskelig å tenke seg til at det kan være vanskelig å holde orden på flere lån enn ett, og nettopp derfor er mitt beste råd, at man i alle situasjoner må forsøke å holde oversikten og ikke ta opp flere lån enn man kan ha oversikt over.

Ett stort forbrukslån er mye bedre enn flere små og på den måten holder man seg også på god fot med kreditorene. Har man kun et enkelt forbrukslån, er det enklere å ha oversikt og dermed også enklere å betale avdrag, og det er jo ingen tvil om at det er det kreditorene lever av.

Så behold oversikten, samle dine små forbrukslån til ett stort og få mer ro når det gjelder økonomien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *