Real Finans

Categories Låneutbydere
0

Hvordan du låner gjennom Real Finans

Real Finans har en lang erfaring med formidling av forbrukslån til privatpersoner i Norge. Dette har de gjort i over 20 år. Real Finans har som mål å gjøre det så lett som mulig for privatpersoner å ta et lån. De arbeider som en finansagent. Dette vil si at de samarbeider med flere forskjellige banker. Nå du sender inn en søknad om forbrukslån til Real Finans, vil de så sende søknaden inn til flere forskjellige banker. Disse vil da konkurrere om å få nettopp deg til kunde. Du vil, dersom du blir godkjent, motta tilbud fra flere lånetilbydere. Du kan da i ro og fred sammenlikne hvilket som passer deg best.

Real Finans tilbyr sine kunder en enkelt saksbehandler som man kan forholde seg til. Dette kan være en fordel, da denne personen får en bedre kjennskap til din situasjon.

Hos Real Finans kan man ta et forbrukslån på opp til 350.000 kroner. Nedbetalingstiden kan strekke seg over en periode på opp til 15 år. Men man står selvfølgelig fritt til å betale tilbake lånet på en kortere tid enn dette.

 

Hvordan man søker

Det er ikke vanskelig å søke om et lån gjennom Real Finans. Du sender bare inn en søknad, som du kan finne her på siden. Trykk bare på linken, så blir du sendt til søknaden.

Du kan vente deg et raskt svar. I mange tilfeller tar det ikke mer enn et par timer før du kan vente deg svar. Du vil da motta det beste tilbudet som Real Finans har kunnet finne.

Det finnes noen krav for å kunne søke om et forbrukslån gjennom Real Finans. Du må ha en årlig inntekt på 250.000 kr., og være minimum 25 år.

Det finnes mange ulike tilbydere av forbrukslån der ute. Det kan virke som en stor prosess å få et sammenlikningsgrunnlag for de ulike tilbyderne. Her vil du kunne lese om mange av de ulike tilbud om forbrukslån, kredittkort og mer, for på den måten lettere finne et tilbud som passer deg. Når du finner et tilbud som frister, klikker du bare på «søk her», og fyller ut et søkeskjema. Det hele er selvfølgelig uforpliktende, så det kan lønne seg å søke flere steder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *