Økologisk mat krever romslig budsjettet

Categories Forbruk
0

Vi hører det hele tiden. Økologisk mat er bra for oss og det er bra for naturen vår. Vi bør handle mer av det. Det er sikkert sant at det gir bedre helse til både oss selv og til naturen.

Det er kanskje også derfor økologisk mat er mye dyrere enn andre matvarer. Kanskje ikke mange kronene pr. produkt, men i det lange løpet er det en vesentlig forskjell hvis du kun handler økologisk mat. Det betyr også at økologisk mat krever et litt romsligere husholdningsbudsjett. Det er ingen tvil om at vi alle kunne trenge litt mer romslighet i budsjettet vårt, men det er lettere sagt enn gjort å spe på budsjettet vårt slik uten videre.

Det er absolutt en god idé å kjøpe en masse økologisk mat, men hvordan skaffer man seg et romsligere budsjett?

Faktisk er det ikke så vanskelig og det kan det gjøres på flere måter. Du kan skaffe deg et kredittkort der du kan overtrekke og dermed handle uten dekning. Det gir kanskje romsligheten, friheten og fortjenesten som du trenger for å få mulighet til å kjøpe en masse økologisk mat.

Du kan også velge å dra nytte av de raske forbrukslånene eller kvikklån. På denne måten kan du oppnå en større finansiell fleksibilitet, og det ikke lengre er uoppnåelig å få tallene til å gå opp.

På denne måten gjør du deg selv en tjeneste ved at du spiser sunnere og har også mer energi til hverdagen pluss at du oppnår et høyere nivå av økonomisk frihet. Dette gavner også planeten vi lever på, i hvertfall i følge de som sier de har greie på den slags.

Når det gjelder din egen helse og din egen profitt, er det absolutt ingen skam i å benytte seg av et lån eller kredittkort for å skaffe et romsligere budsjett.  Jeg tror de fleste vil beskrive dette som ganske rimelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *