Ny Xbox rundt om hjørnet?

Categories Låneutbydere
0

Microsofts spillkonsoll Xbox 360 har vært et populært alternativ i de årene den har vært på markedet. Nå begynner ryktene om en ny etterfølger å florere på internett. Man regner med en lansering i 2013. Det de fleste er nysgjerrige på hva den nye konsollen kommer til å tilby i form av funksjoner og nytt hardware.

 

Ny og raskere Xbox

Ifølge mange eksperter kommer den nye Xboxen til å være mye raskere og bedre enn den gamle, og det kommer selvfølgelig til å bli godt mottatt av spilleglade mennesker. Man forventer også at den nye Xboxen kommer til å kunne samarbeide godt sammen med Windows 8 og Windows Phone 8. Det gjør at Microsoft får deres produkter til å fungere sammen, og at man vil kunne utnytte symbiosen på samme måte som Apple har gjort de siste årene med iPad, iPhone og Mac. Ryktene om en ny Xbox stammer fra Larry Hryb som er ansvarlig for Xbox Live. I et av sine blogginnlegg skriver han ”And it´s on”, som mange tilhengere og eksperter tolker som et tegn på at den nye konsollen er rett rundt hjørnet.

 

Prisen

En ny Xbox koster i dag rundt 3000 kroner med utstyr, og man regner også med at etterfølgeren kommer til å ligge i samme prisleie. Man skal bare være forberedt på en stigning i pris de første månedene, hvor prisen selvfølgelig er høyest. Man regner uansett med at prisen vil være overkommelig for de fleste, selv uten å skulle ta lån eller forbrukslån for å gi deg selv dette fantastiske leketøyet. Man kan bruke mange timer på en Xbox, og for mange er det pengene verdt.

 

Mer enn bare en spillkonsoll

Forventningene stopper ikke her. Hvis man skal stole på ryktene, så vil den nye Xboxen ikke bare ha en forbedret ytelse og bedre brukervennlighet, men også andre områder vil bli utvidet og forbedret. Man regner for eksempel med at den nye maskinen også vil kunne fungere som et mediesenter, hvor man kan få tilgang til Netflix og andre muligheter for å låne film og tv-serier. Man regner med at Xboxen vil være en god konkurrent innenfor streaming-markedet. Det ryktes også at Microsoft til lage deres egen streaming-tjenste som kan konkurrere med Netflix.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *