Moteklær – nå også innen sportsklær

Categories Forbruk
0

Jeg har, som en del av mitt nyttårsforsett, begynt å frekventere et treningssenter. Målet mitt er å bli kvitt noen overflødige kilo jeg har lagt på meg i løpet av de siste årene.

Mitt første besøk på gymmen var ikke spesielt vellykket, om du spør meg.

Jeg følte meg som en fisk på land. Aldri før har jeg følt meg så malplassert.

Jeg hadde tatt  på mine gamle jogge tights og en vanlig grå og falmet tank top. Jeg skulle jo bare ned på senteret og svette så jeg så ingen grunn til å fiffe meg opp, og det trodde jeg heller ikke de andre medlemmene hadde planer om.

Men der tok jeg skammelig feil. Sportssenteret var spekket med vakre jenter som alle hadde på seg siste skrik i fra Nike, Adidas og andre motemerker for treningstøy. Tidene har tydeligvis forandret seg siden jeg sist plasserte mine ben i et treningssenter. Nå er selv trening ingen grunn til å ikke ta seg godt ut, noe som jeg absolutt ikke gjorde.

Så hvor jeg pleide å tenke at mote handlet om de klærne man hadde på seg til hverdagslige og spesielle anledninger, har jeg nå måtte revidere mine tanker og innse at mote også like mye er relevant i sport.

Jeg måtte derfor ut og investere i noen nye sportsklær, for hvis jeg skulle fortsette å gå på treningssenteret, måtte jeg jo sørge for at jeg ikke følte meg så malplassert og regelrett stygg, noe som ikke akkurat fremmer motivasjonen, eller hva?

Jeg endte opp med å finne et fint par New Balance sko i en lilla nyanse, et par nye treningsbukser og et par treningstopper i rosa. Nå var jeg absolutt klar til å menge meg med alle de andre jentene nedi sentrum og jeg må også innrømme at det å kjøpe nye klær styrket motivasjonen min. Det er fordi når jeg selv synes jeg ser bra ut, er jeg 100% fokusert på min egen trening og ikke på hva andre synes om meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *