Lykken ved å gjøre et impulskjøp

Categories Forbruk
0

Nylig gikk jeg selv hen og gjorde et impulskjøp. Jeg vet at det ikke er så lurt å gjøre slike impulskjøp fordi du ikke alltid tenker deg om før du handler, bokstavelig talt. Jeg må selv innrømme at jeg sannsynligvis ikke tenkte mye over det før jeg kjøpte min nye Mulberry bag.

Jeg befant meg  i vareutsalget og så egentlig etter helt noe annet da øynene mine plutselig falt på den fineste vesken jeg noensinne har sett. En middels stor Mulberry-veske i brunt skinn. Jeg hadde lenge drømt om å kunne eie en slik fin veske, men siden jeg ikke hadde råd, dyttet jeg den tanken langt vekk fra meg.

Men da jeg plutselig stod der, var den der igjen. Det var som om den ba meg om å ta den med seg hjem. Ikke mange sekundene senere, hadde den under armen og var på vei til kassen for å betale. Jeg skyndte meg å betale og prøvde å ignorere kassadamen da hun sa prisen til meg. Jeg visste at jeg ikke egentlig ikke hadde råd til den vesken, men likevel måtte jeg bare ha den. Da hun puttet vesken i en pose og gav den til meg, følte jeg et stikk av lykke. Dette måtte være følelsen av ren lykke.

Et par uker senere går jeg fremdeles rundt her med en følelse av lykke. Jeg er så fornøyd med den nye vesken min og alle kommenterer den. Jeg  må likevel innrømme at jeg ikke har sjekket saldoen på kontoen min ennå. Jeg er nok klar over at dette impulskjøpet ikke var særlig bra for kontoen min. Nåja, jeg venter nok med å kikke på kalenderen inntil vi kan skrive 1. mars. Så blir det nok ikke så ille likevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *