Lån penger til studiebøker og mye mer.

Categories Kvikklån, Lån
0

Studiestarten er like rundt om hjørnet. Har du heller ikke brukt hele din sommerferie på å spare penger opp til bøker til det nye skoleåret? I denne artikkelen kan du lese hvordan du låner penger til studiebøkene.

Alt for mange studenter oppdager først at de ikke har fått spart opp nok penger til det nye semesteret når det er alt for sent. Noen kan gå til deres foreldre, mens andre må unnvære de nødvendige studiebøkene inntil kontoen igjen har kommet på rett kurs etter sommerferiens utskeielser. Men det er synd når studentene ikke kan kjøpe de nødvendige bøker til å følge med i deres utdannelse, og derfor har mange studenter begynt å låne pengene, så de kan kjøpe deres studiebøker til tiden. De fleste studenter er så unge at de ikke kan få lov til å låne penger i banken, selv om pengene skal brukes til et fornuftig formål. Derfor velger mange unge å låne pengene på nettet – og dette viser seg å være en stor fordel for de unge.

Den mest populære typen av lån, når det skal betales studiebøker, er kvikklånet. Med et kvikklån har du ofte de lånte pengene på din konto allerede dagen etter at du har søkt om lånet. Dette er en stor fordel hvis du skal bruke dine nye studiebøker med en gang Samtidig er kvikklån ofte små i størrelsen, og kravene til deg er derfor ikke så store. Dette gir deg en mye større mulighet for å bli godkjent til å låne penger. Ofte er det eneste kravet at du har fylt 18 år og at du har en innkomst. Ved de aller fleste låneutbydere teller overførselsinnkomster og derved også studielån som en innkomst og du kan derfor godt låne penger selv om du ikke har en jobb ved siden av studiet.

Når du oppretter et lån, så skal du betale pengene tilbake igjen. Dette gjøres i månedlige avdrag, som er et fast beløp som du betaler til låneutbyderen hver måned. Du er selv med til å velge hvor mange penger du vil betale i månedlig avdrag når du oppretter et kvikklån. Dette er en stor fordel, da det gir deg den beste muligheten for å låne penger på en økonomisk ansvarlig måte. Hvis du kjenner ditt månedlige rådighetsbeløp, så vet du også hvor mange penger du kan unnvære hver måned. Du kan derfor sette ditt månedlige avdrag, så det passer til din økonomiske situasjon. På den måten unngår du å belaste din økonomi unødvendig bare fordi du har et lån som du skal betale tilbake på.

Flere fornøyelser på tross av studielån?

Du kan låne penger til mer enn bare dine studiebøker, hvis du låner penger online. Mange studenter velger å låne litt ekstra penger så de kan krydre tilværelsen litt. Det kan være at du mangler noen møbler i din studiebolig, at din bærbare PC begynner å halte, eller at du gjerne vil ha noe nytt tøy. Uansett hva du drømmer om, så kan du låne pengene til det, når du oppretter et kvikklån. Du kan ofte sette de månedlige avdragene så lavt at du ikke blir påvirket økonomisk av dem i din hverdag, og på den måten unngår du å skulle stresse over ubetalt gjeld. Til gjengjeld får du en del mer fornøyelse i din hverdag, enn du har mulighet for hvis du kun har studielånet å bruke.

Hvis du blir glad for å låne penger, så kan du ha flere lån på en gang. Dog er det ofte en god ide at du undersøker muligheten for å legge dine lån sammen, hvis du skulle få flere. Du kan ofte spare mange penger på renter og andre omkostninger, hvis du legger dine lån sammen. Det er nemlig oftest slik at renten forholdsmessig er lavere på store lån, enn den er på små. Derfor er det penger å spare hvis du legger alle dine små lån sammen til ett stort.

Det er god mulighet for å låne mange penger når du får studielån, for du har utsikt til å få en større inntekt om litt. Hvis du er ved å være ferdig med din utdannelse så kan du undersøke mulighetene for å låne et større beløp enn det du opprinnelig hadde tenkt deg. Det kan ofte godt la seg gjøre å låne mange penger på nettet, selv om du er ung. Det eneste det krever er at du har en forventning til at du snart vil få en større inntekt enn studielånet. Hvorfor ikke krydre det siste av din studietid? Du har fortjent det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *