Lån penger til kosmetisk kirurgi

Categories Låneutbydere
0

Når man snakker om plastisk kirurgi, så tenker de fleste på brystimplantat og fettsuging, men det er også mange andre kosmetiske operasjoner, som man ikke tenker over til vanlig. Noen velger å bli operert for å gjøre seg selv penere enn de allerede er, men det også mange som bruker plastisk kirurgi til å rette opp på ”feil” på kroppen.

Jeg har en venninne som for noen år siden mistet en kopp kaffe i fanget. Kaffen var kokende, og den ga henne et stort brannsår på magen. I årene etter unnlot hun å bruke bikini på stranden fordi hun hadde store arr etter ulykken. Hun ønsker seg kosmetisk kirurgi for å rette opp på arrene hun hadde på magen, men plastikk kirurgi er dyrt, og hun hadde ikke råd til det. I siste ende klarte hun ikke å leve med det lengre, og bestemte seg derfor å låne pengene til operasjonen. I dag er hun en glad og smilende jente, som ikke lenger er flau over kroppen sin. Om sommeren bruker hun mye tid på stranden, og nå går hun også i bikini.

I tillegg til venninnen min med brannskadene, så kjenner jeg også flere som har fått operert puppene så de blir større. Kvinner velger å forstørre brystene av flere forskjellige grunner. Noen gjør det for å få et bedre utseende, mens andre også gjør det for å få en bedre selvtillit. Det har blitt mer populært med brystimplantater, men det er fortsatt en dyr operasjon. Det gjør også at flere og flere begynner å ta lån til slike operasjoner.

I den tiden vi lever i nå, mener jeg at man ikke har rett til å dømme folk ut fra om de har fått en kosmetisk operasjon, eller hvilken type. Man har rett til å bestemme over sin egen kropp og hva man vil gjøre med den, og det gjelder også pengene. Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene dine på. Hvis du overveier plastikk kirurgi, så kan alltid låne pengene til det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *