Lån penger til kolonihage

Categories Lån
0

Det er mange som tenker på eldre mennesker som nærmer seg pensjonsalder og har bruk for en hobby, når man tenker på kolonihager. Jeg mener allikevel at kolonihager også kan være deilig for yngre mennesker, og også kan lønne seg økonomisk, ved ikke å måtte reise hvert år, eller kjøpe en dyr hytte.

Hva koster kolonihager i dagens Norge?

Prisen på kolonihager svinger naturligvis mye alt etter beliggenhet og hvilken stand som det pågjeldende huset er i. Allikevel har jeg tatt en rask titt på nettet og kan si at de fleste ligger på en pris fra 30. – 300.000 kroner. I noen av hyttene er det kun et enkelt rom/værelse, mens det i andre er helt opp til tre rom, så det avhenger også mye av hvor mye plass du har bruk for, og hvor mye som du skal bruke din kolonihage til.

Med denne prisen er det altså noe billigere å kjøpe en kolonihage fremfor hytte eller flere reiser i løpet av livet. Utover dette kan du også være så heldig å få solgt kolonihagen til en høyere pris enn det du ga for den. Dermed er det også mulighet for å få gevinst/tjene penger ved å investere i en kolonihage som det i øyeblikket er stor etterspørsel etter, ikke minst pga. at det igjen har blitt veldig populært for større målgrupper å få noe som ikke ses så ofte for andre enn hos de eldre.

Hvordan kan man finansiere en kolonihage?

Hvis man i forveien har penger på kistebunnen, er det selvfølgelig enkelt å finansiere et kjøp av en kolonihage. Hvis man derimot ikke har for eksempel 300.000 kroner stående på bankkontoen, har jeg en idé til hvordan du får fatt i en kolonihage med tilhørende hytte. Strategien går ut på å låne pengene til kolonihagen

Men i motsetning til den tradisjonelle veien ned til banken (hvor du i øvrig vil få avslag i de fleste tilfeller grunnet banken ikke mener at kolonihage-lån er spesielt gunstige å gi), så anbefaler jeg at du i stedet oppsøker en online utbyder som kan gi deg et stort forbrukslån av en art som du kan bruke til det som du selv vil. Alt i alt får du etter min mening en mye bedre behandling og et langt bedre lån via denne veien enn du noensinne vil få i din bank. Disse online lånene er oftest raske, enkle og fleksible, hvorfor jeg mener at denne veien for å låne er bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *