Lån penger til en ny seng og sov godt

Categories Låneutbydere
0

Da jeg var en ung student hadde jeg en enkeltseng som jeg sov i, og den hadde jeg i mange år. Det er selvfølgelig plass til en person i en enkeltseng, men når den bare er 90 cm bred, eller kanskje mindre, så er det ikke mye ekstra plass. Derfor hadde jeg også et ønske om å få en større seng, men som student var det vanskelig å få råd til det. Det gjorde også at jeg utsatte drømmene mine.

Da jeg fikk en ny kjæreste innså jeg at jeg ikke kunne utsette det lengre: jeg ble nødt til å kjøpe en ny seng. Enkeltsengen jeg hadde var for liten til at vi begge kunne være der, og det gjorde at behovet for en enkeltseng ble større. Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny seng selv om jeg ikke hadde pengene til det. Jeg så det som en investering i forholdet vårt.

Etter å ha bladd gjennom forskjellige tilbudsaviser begynte jeg å føle meg klar. Prisene for en ny seng varierer mye etter hvilken kvalitet man velger, og mange av de billigste lå på rundt 3000 kroner. For en student kan 3000 kroner være mye.

Jeg snakket med mange av butikkene for å få gjort en avtale hvor jeg slapp å betale alt på en gang, men heller kunne betale i 2 deler eller mer. Det var lettere sakt en gjort, og de fleste butikkene var motvillige. Jeg følte jeg stanget mot muren, og det var vanskelig å komme videre. Heldigvis fikk jeg et godt råd fra en god venninne. Hun sa at jeg kunne låne penger til en seng. Hun argumenterte for at jeg virkelig trengte sengen, og at det ikke var uvanlig for studenter å ta lån, når de ikke hadde råd.

Det gjorde også at jeg valgte å ta et lån for å kunne kjøpe en ny seng. Pengene fikk jeg inn kontoen ganske raskt, og etter kjøpte sengen både sov jeg bedre og det var plass til kjæresten min. Jeg synes selv at lånet til en ny seng var et godt valg, og sengen har jeg fortsatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *