Lån penger til en god sak

Categories Forbruk
0

Jeg har alltid vært veldig glad i fotball og helt siden jeg som liten jente spilte i den lokale fotballklubben, har jeg vært tilhenger av byens fotballklubb. Men de gylne tider er forbi, og det går mildt sagt dårlig både på og utenfor banen. Klubbens økonomi henger i en tråd og det går rykter om en snarlig konkurs.

Som fan er det etter hvert blitt vanskelig å tro på, at styret og toppledelsen er kompetente nok til å kunne håndtere den skrantende økonomien. Derfor har en gruppe fans gått sammen om å starte en forening for å støtte byens fotballag. Det går i all enkelthet ut på, at man kan kjøpe fan-aksjer i forskjellige beløpsstørrelser og målet er at det skal kjøpes nok til at støttegruppen til byens fotballag kan få en stemme i styret.

Jeg vil veldig gjerne støtte denne saken, da jeg mener at økt fan-innflytelse er veien videre. Men pga. min nåværende økonomiske situasjon, har jeg ikke penger til å investere i fan-aksjer. Men siden klubben er mitt hjerteblod, har jeg bestemt meg for å låne penger til denne saken.
Der er mange forskjellige steder jeg kan låne penger, og jeg har funnet min favoritt. På den måten kan jeg raskt låne penger og støtte, etter min mening, en god sak.

Jeg vet at jeg ved å kjøpe disse aksjene aldri kommer til å se disse pengene igjen, men heldigvis trenger jeg ikke å forklare hva jeg skal bruke pengene til når jeg skal låne dem. Mange steder trenger jeg ikke engang å stille sikkerhet.
Det er rett og slett superenkelt å låne penger og jeg elsker at det er så raskt og sikkert. Jo raskere jeg får lånt pengene, jo fortere kan jeg støtte min favorittklubb og forhåpentligvis være med å redde dem, og få dem opp i toppen av norsk fotball igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *