Lån penger til den dyre tannlegeregningen

Categories Låneutbydere
0

Alle vet at det er dyrt å gå til tannlegen. Det er ikke uvanlig å skulle betale opp mot 500 kr bare for den årlige sjekken. Finner tannlegen hull, kan prisen fort bli en annen. Selv om det er dyrt å gå til tannlegen, så er det fortsatt noe alle skal på et eller annet tidspunkt. Tennene har man bruk for hele livet, og som med andre ting på kroppen er det viktig å ta vare på dem. Smilet er også noe av det første man ser når man møter nye mennesker, og det gjør det viktig i en sosial sammenheng.

Personlig, har jeg alltid likt tennene mine, og jeg er ikke flau for å vise dem. Derfor har jeg også et stort smil, når jeg møter andre mennesker. Jeg har bare en liten hemmelighet, som ikke alle vet om. Det er ikke fordi jeg prøver å holde det hemmelig, men det ikke så ofte man prater om tenner med venner og bekjente. Hemmeligheten min er at jeg fortsatt har en melketann. I undermunnen har jeg fortsatt en melketann fra da jeg var barn. Den sitter der fordi det aldri kom en ny tann og tok plassen. Det betyr også at den ble sittende mens de andre melketennene ble presset ut.

Men det er ikke mye som holder evig, og man regner også med at melketannen min kommer til å falde ut på et tidspunkt. Da vet jeg også at det kommer til å koste mye hos tannlegen, når det skal fikses. Jeg vet bare ikke om tannen detter ut i morgen, eller kanskje først om 20 år. Derfor kan det også være vanskelig å spare opp til det, for jeg vet jo ikke når jeg skal ha erstattet melketannen. Hvis den detter ut i morgen, så rekker jeg ikke å spare opp, men hvis det først skjer om 20 år, eller kanskje aldri, så har jeg spart opp penger som jeg ellers kunne brukt på andre ting.

Derfor har jeg bestemt meg for ikke å spare opp, og når melketannen falder ut kommer jeg til å ta et lån for å kunne betale tannlegeregningen. Jeg vet ikke hvor dyrt det kommer til å bli, men jeg kommer nok ikke til å være den første som låner penger til tannlegeregningen. Tenner er uforutsigelige, og derfor kan det være vanskelig å spare opp til slikt. Det betyr også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *