Lån penger til bryllupet ditt

Categories Låneutbydere
0

Nå til sommeren skal jeg i bryllupet til et vennepar. Han fridde til henne for et år siden, og siden har de spart opp for å kunne ha råd til et stort bryllup. De har mange venner, og en stor familie, og derfor blir utgiftene til mat og drikke store. De blir også nødt til å finne et lokale som er stort nok til alle gjestene. Inntil nå har spart opp ca 50 000 kroner, men de har også innsett at selv om de fortsetter med å spare, så kommer de aldri til å kunne spare nok penger før sommeren. Det koster å holde en stor fest, og i tillegg til bryllupet har de også bryllupsreisen til Afrika, som også kommer til å koste en del.

Men de skal jo gifte seg, og de har allerede satt rammene for bryllupet. Derfor bestemte de seg også for at de ville låne pengene, som de ikke rakk å spare opp. De prøvde først å få lånet gjennom banken, men fikk avslag. De begrunnet det med at reiser og brylluper ikke var noe de ga lån til. De sa at det gikk under forbruk, og et lån fra banken var derfor ikke en mulighet. Banken mente at det var en for stor risiko å gi lån til dette formålet.

Det gjorde at venneparet mitt valgte å lete andre steder etter lån. De fant kjapt andre muligheter, og det var visst ikke så vanskelig å få lån allikevel. Det ble ikke spurt hva lånet skulle brukes til, og det var ingen som krevde at de skulle stille leiligheten eller bilen som pant. Begge var veldig overrasket over hvor lett det er å ta lån, og de hadde en positiv opplevelse med hele prosessen, og det hadde de ikke regnet med. De fikk ingen sure miner fra bankrådgivere, eller dømmende blikk fra ansatte. De fikk selv bestemme hva de ville bruke pengene til. Derfor velger jeg også anbefale, at hvis du skal låne penger til bryllupet ditt, så bør du lete andre steder enn banken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *