Lån penger som student

Categories Låneutbydere
0

Man kan finne mange gode grunner til å ta lån mens man er student. Den største og beste årsaken er at man som student jobber med å danne seg et grunnlag for fremtidige inntekter. Det betyr at man i fremtiden kommer til å tjene mye mer enn man gjør nå som ufaglært student, og at man derfor vil kunne tilbakebetale lånet, når man er ferdig med å studere. Med et lån kan studenter leve et normalt liv, hvor de slipper å tenke på å kjøpe det billigste hver gang de handler. Det fjerner også mange av begrensningene man møter som student, fordi begrensningene ofte er økonomiske. Det er ikke alle studenter som har råd til å dra på kino, reise på ferie eller bytte ut den gamle bærbare, men det får de, hvis de tar lån.

Godt for samfunnsøkonomien

Hvis man tar på seg de økonomiske brillene vil man også se at man opprettholder samfunnets økonomi, når man bruker penger. Pengene du bruker på nye bøker eller en reise, blir en del av inntekten til andre, som igjen kan bruke de på andre ting. Så med et lån forbedrer du ikke bare din egen livskvalitet, men også andres. Mange mener at det høye forbruket i Norge er en av grunnene til at vi har forbigått finanskrisen.

Større rådighetsbeløp

Som student kan den økonomiske delen av tilværelsen være vanskelig. Alle vet at sånn har det alltid vært, og sånn kommer til å fortsette med å være i lang tid fremover. Som student bruker man mye tid på å planlegge hvordan pengene kan brukes best, så man får mest mulig ut av dem. Det er en kjip situasjon, og derfor velger mange å ta lån mens de er studenter. Det åpner dører for studenten, og gjør det mulig å ha det litt mer gøy mens man utdanner seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *