Kontokreditt – markedsføres nå også til de unge

Categories Låneutbydere
0

I dagens finansverden blir flere og flere produkter markedsført direkte mot unge mennesker. Dette skyldes blant annet at unge mennesker har penger å bruke i ung alder og det mye mer enn tidligere.

Dermed utgjør unge mennesker et relativt stort marked for banker og andre finansielle tjenesteytere.

Mange av de unge tilbys også kontokreditt når de sitter i møte med bankrådgiveren sin. Kontokreditt er utviklet spesielt for unge og markedsført på en måte som de unge føler seg tiltrukket av.

En av landets største banker tilbyr eksempelvis en slik kredittgrense på opptil 10.000 kroner der ingen kostnader er forbundet med etableringen. Det er det heller ingenting å si på hvis nå de unge synes dette høres gunstig ut. Det er enkelt å få seg noe som ikke koster penger eller tar for mye tid.

laan 10 000 raskt

Nettopp derfor har mange unge mennesker opprettet seg en kontokreditt. De fleste kan nok håndtere kontokreditten sin, men det er også mange som rett og slett ser på den som en mulighet til å bruke mer penger.

Man bør alltid tenke seg godt om før man oppretter en kontokreditt, spesielt når man er ung. For pengene skal på et gitt tidspunkt tilbakebetales, og det med renter som sådan.

Man kan spekulere i om bankene alltid opplyser om det faktum at det også vil komme renter i tillegg. Noen ganger skulle man ikke tro  det  når man ser på hvor mange unge mennesker som har anskaffet seg en kontokreditt.

Likevel synes denne type markedsføring å fungere godt. Etisk eller ei, det kan diskuteres, men bankene har ihvertfall loven på sin side. De unge har fylt 18 og anses dermed som myndige og i prinsippet voksne nok til å ta sine egne avgjørelser.

Da er det kun opp til de unge selv å bevise at de ikke har problemer med å holde styr på økonomien sin – og ikke minst kontokreditten sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *