Kjøp varer med en avdragsordning – helt rentefritt

Categories Låneutbydere
0

Mange er redde for å kjøpe varer på kreditt eller å låne penger. Dette fordi de frykter høye renter og avgifter, men nå er en ny trend ankommet blant norske butikker og låneleverandører. Mange av dem har nå begynt å tilby rentefri kreditt. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men likevel er det altså et faktum. Du må bare følge noen enkle retningslinjer.

Noen låneleverandører krever at du registrerer deg ?????????????  for å få rentefri kreditt. Dette er rett og slett gjort for å sikre at du betaler avdragene i tide og at selger får pengene sine.

I tillegg må du overholde betalingsfristene dine og dette er vel egentlig ikke for mye forlangt, tatt i betraktning at tilbyderene gir rentefri kreditt.

Blankolaan

Hvis ikke disse retningslinjene følges påløper det renter og gebyrer og dette er ikke hensiktsmessig fordi lånet da bare vokser.

Derimot, hvis disse få tingene overholdes kan du låne penger uten å måtte betale tilbake så mye som en krone mer enn du lånte.

Personlig kjøpte jeg en datamaskin på den måten. Datamaskinen kostet 4980 kr. og jeg valgte å betale den over 10 måneder. På den måten skal  jeg betale 498 kr. I måneden hver og etter 10 måneder er maskinen helt og holdent min.

Jeg har ingen betenkeligheter med å kjøpe datamaskinen min på denne måten. Noen er skeptiske til å kjøpe varer på kreditt, for hva om varen blir ødelagt før du har betalt ned hele beløpet? Jeg mener derfor at det er lurt å sette en nedbetalingstid på 10 måneder. På denne måten har jeg fremdeles garant på den intill hele maskinen er nedbetalt.. Jeg trenger ikke å bekymre deg for å måtte gå hen og kjøpe ny datamaskin mens jeg var fortsatt betaler ned på den første.

Så sagt rett ut, er rentefri betalingsutsettelse virkelig smart og gunstig for både butikkene og kundene.  Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *