Kjøp den beste gaven med kjærlighet og omsorg

Categories Forbruk
0

Det sies at den beste gaven kommer fra hjertet, noe som jeg er helt enig i.

En gave som er klokt kjøpt er hundre ganger bedre enn en gave som er kjøpt uten tanke for mottakeren. Som sådan er ikke alltid de beste gavene de dyreste.

Den dyreste diamantringen kan vbli verdiløs hvis ikke den er kjøpt med kjærlighet og omtanke.

En av mine venninner fikk en Marc Jacobs clutch i julegave fra kjæresten sin og hun ble overmåtelig lykkelig. Ikke så mye fordi det var en Marc Jacobs veske, men mer fordi han hadde brukt måneder på å finne akkurat den vesken til henne.

Avbetaling

Vesken var nemlig kun for salg i begrenset omfang og derfor måtte han lete rundt både i Oslo, Bergen, Trondheim, Trømsø og selv i USA hvor han hadde noen venner. Etter langt om lenge, fant han endelig et eksemplar som han kunne gi i julegave til henne.

En slik gave vil jeg si er en av de beste som kan gis. Det er ingen tvil her om at hjertet er satt inn for å kjøpe gaven. Han var bestemt på å finne en gave som min venninne ønsket seg og var villig til å gjøre hva som helst for å anskaffe den.

Den beste gaven trenger altså ikke nødvendigvis å være den dyreste, selv om det er hva folk flest tror. Jeg fikk en gang en lignende gave fra en tidligere kjæreste. Det var også en veske, og kjæresten min på den tiden, overskred budsjettet sitt for å kunne kjøpe akkurat den vesken han visste jeg ønsket meg aller mest. Igjen, det var ikke fordi vesken var dyr, at det var en kostbar gave, men mer fordi han visste at det var hva jeg ønsket meg mest og valgte derfor å kjøpe den til meg. Slik var også det en gave som var kjøpt med kjærlighet.

Du kan ikke sette en pris på den beste gaven. Kjøp gaven med kjærlighet og omsorg, så kan du være heltsikker på at den blir mottatt med stor takknemlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *