Januarsalget: slik sparer du meste – les her!

Categories Forbruk
0

Puh, så var jul og nyttår over. Nå begynner til gjengjeld et nytt år og en ny måned, noe som blant annet betyr januarsalg! Billige varer er helt enkelt noe av det beste som finnes for oss forbrukere! Men det kan være greit å forstå, hvordan man lurest går shop-amok i denne perioden. Derfor har jeg lagd denne korte guiden for å gi råd om hvordan man best mestrer disiplin for å spare på sine varer i desember.

Det første trikset er, å komme seg ut i shoppinggatene så tidlig som mulig. Det høres nok kanskje litt åpenlyst ut, men det viser seg å være et større problem enn man tror. Du tenker kanskje, at det ikke gjør noe om du slapper av hjemme et par dager til etter en stressende høytid. Eller er du kanskje så opptatt på jobb, at du føler at du ikke har tid. Men om du virkelig ønsker å spare, er det best å komme seg ut før alle andre – på den måten får du større utvalg til rabaterte priser og sikrer at du kan få f.eks. klær i din størrelse.

Det andre trikset handler om økonomien. Etter høytiden er kanskje lommeboka delvis eller helt tom, og da kan det være en god ide å gjøre et smart trekk. Det finnes forskjellige smålån for mindre kjøp, og som er fordelaktige, fordi pengene du betaler i renter på lånet, i andre enden er sparing på de produktene du kjøper på januarsalget, og som du kanskje ellers ikke ville hatt råd til om du ikke tok opp et mindre lån. Jeg anbefaler f.eks. et mikrolån hos L’easy. Det gode ved denne type lån er at du kan låne et litt mindre beløp enn det normalt er mulig i banker osv. hvor nedbetalingstiden strekker seg over flere år. Jeg synes det er mye bedre å låne mindre beløp og samtidig kunne nedbetale de så snart som mulig igjen, når lønnen for neste måned kommer inn og man igjen har penger på kontoen.

Det tredje og siste trikset som jeg umiddelbart kan ramse opp er informasjonssøking. På nettet kan man finne forskjellige gratis tilbakemeldingssider, som gir beskjed når et godt tilbud er kommet i butikkene. På den måten har man også en fordel fremfor andre som ikke har denne tjenesten, og man kan gå rett til butikken og trolig få tak i et billig og attraktivt tilbud før naboen.

Jeg har nå delt mine tre forslag om hvordan du kan oppnå mest mulig rabatt på januarsalget. Helt til slutt vil jeg gjerne understreke den overordnede makt ved triks nummer 2- Sjekk ut Folkias tilbud og du vil ikke bli skuffet. Jeg har selv prøvd det – og ble absolutt ikke skuffet! Hva venter du på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *