Ingen ekstra kostnader med rentefri kreditt

Categories Lån
0

Vi er i dag vant til at når vi låner penger, må vi i tillegg også betale tilbake renter på lånet. Ingenting er som kjent gratis her i verden, og slik er det heller ikke med å låne penger, men tidene har helt klart endret seg, nå kan du nemlig få rentefri kreditt. Og hva betyr det?  Vel, det betyr i all hovedsak at du kan kjøpe en vare i en butikk på kreditt uten å i tillegg måtte betale renter på den.

1

Før var vi vant til at hvis noe skulle kjøpes på kreditt – skulle det også betales tilbake med renter. Men nå er det altså mulig å bare måtte betale tilbake det beløpet du faktisk har lånt. Det er virkelig genialt og det er en vinn-vinn situasjon for både forhandlerne og kundene.

På denne måten sikrer butikkene seg flere kunder og de har også en bedre garanti på å få pengene sine tilbake når det er helt fritt for renter. Kundene har også muligheten til å skaffe seg nye produkter uten å måtte vente til de selv har klart å spare opp nok midler. Her kan du få et produkt og dele prisen opp i flere biter.

Personlig, synes jeg det er meget smart og jeg har selv kjøpt noen produkter på denne måten. I tillegg trenger jeg ikke å leve på et så stramt budsjett som jeg ville måtte gjøre hvis jeg måtte betale hele beløpet tilbake på en gang. På denne måten har jeg en mer stabil økonomi og jeg sørger så bare for å få overført pengene til budsjettkontoen min så jeg er sikret at avdragene blir betalt til rette tid hver måned.

Det er enkelt, lett og oversiktelig med rentefri kreditt. Jeg forstår ikke hvorfor flere mennesker ikke benytter seg av denne muligheten da det er en meget ufarlig måte å «låne» penger på.

Jeg vil anbefale deg å prøve det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *