Impulskjøp gjør shoppingturen til en fest

Categories Lån
0

Vi kjenner alle til det og vi har alle sammen opplevd det. Du tusler rundt i en hvilken som helst butikk og kikker på flotte ting, du mangler egentlig ikke noe og du skulle bare titte litt, men så, plutselig er den der – den nye iPaden, den nye telefonen, den nye TV’en eller høyttalerne du alltid har manglet.

Vi elsker å kjøpe på impuls, det er nesten ingenting bedre enn «å bare titte» for så plutselig å finne seg selv stupforelsket i et eller annet nytt luksusprodukt. Følelsen ved å kunne kjøpe det nye produktet overgår det meste.

Impulskjøp gjør shopping runden til en fest.

Selv om det fort kan bli en kostbar fest, trenger det ikke alltid å ende slik. Du kan nemlig forta deg mange flere impulskjøp hvis du bare er bevisst på  hvilke alternativer du har.

Et forbrukslån eller en solid kassekreditt, kan sikre deg gleden ved impulskjøp uten senere å måtte bekymre deg for de sure økonomiske konsekvensene.

Digital Image by Sean Locke Digital Planet Design www.digitalplanetdesign.com

På nordicbanker.dk kan du finne utallige muligheter til raskt og enkelt ta opp et gunstig forbrukslån. Eksempelvis kan du hos LånLet låne mellom 3000 og 50.000 kroner. Det tar vanligvis ikke mer enn et kvrters tid og deretter kan du justere lånet slik det passer best til dine egne behov.

Det samme gjelder for en kassekreditt. En kassekreditt er den sikre veien å gå for å kunne til å gjøre mange impulskjøp.

Stopp litt opp og vurder følelsen av å se de perfekte nye høyttalere og så bare si «hvor mange» og dra kredittkortet gjennom terminalen og, vips, så er de dine.

Det er ikke bare når det gjelder fysisk shopping dette alternativet gjør seg gjeldende. Du kan også ha en rolig fredagskveld på sofaen, du har allerede gitt opp de evige reprisene på TV og sitter derfor bare og surfer litt, drømmen om et nytt stort TV eller nye felger til bilen. Det trenger ikke å bare være en drøm, et forbrukslån kan gjøre drømmen til virkelighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *