Handle taxfree-varer på ferien

Categories Forbruk
0

I gode gamle dager, hvor man kunne ta med seg alt av taxfree- varer hjem til det landet man ville, brukte man også ofte det argumentet at det var så billig at man kunne jo like så godt kjøpe det. Men i dag er spillereglene endret, og vi kan ikke ta med hvilken som helst mengde av taxfree-varer fra utlandet til Norge –  med mindre man risikerer å få bot!

7658159678_0041ab3d5e

Kjøp taxfree-varer med hjem

Om du skal reise på ferie, vil det også i dag lønne seg å kjøpe alt du kan av taxfree-varer, så lenge du selvfølgelig holder deg innenfor grensene for hvor mye du maksimalt kan ta med hjem. Dette gir en enorm besparelse i forhold til om du skulle kjøpt de samme produktene her hjemme, hvor det både er høy moms og høye avgifter på de fleste produkter. I tillegg får du også en herlig følelse av å skjemme bort deg selv og dine nærmeste litte grann, innen man igjen må tilbake til hverdagens strabaser etter en avslappende ferie.

 

Det er som sagt visse regler for hvor mye du kan ta med hjem fra ferien, slik at alle ikke bare tar med utallige varer inn i landet. Disse kan du lese mere om Tollvesenets hjemmeside.

 

Lån småpenger, hvis du ikke har råd

Om du nå skal reise på ferie, men rett og slett har brukt opp alle pengene på billetter, hotell og ellers andre reiseutgifter, så kan du kanskje ha bruk for et lite lån eller et hurtiglån, hvor du kan låne et lite beløp som det derfor også er meget lav rente på. På den måten har du muligheten til å ta med taxfree-varer hjem fra ferien, samtidig som du kan spare mye penger.

Husk alltid å kjøpe den maksimale kvoten som du kan importere, da dette sparer deg for mest penger. Jo mer du kjøper, jo mer sparer du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *