Gi mer gass – også som studerende

Categories Forbruk
0

Livet som studerende nå om dagen er neppe en dans på roser. Det er mye å passe på – mange oppgaver skal leveres, mange sider skal leses og forelesninger skal overværes. Derutover kommer evt. studiejobb, og man skal ha et sted å bo som bare skal være noenlunde til å leve i og det skal jo også være plass til velvære til seg selv. Der skal være plass til hygge med venner og gå ut å spise og ta en tur på byen.

Det er jo enkelte ganger lettere sagt enn gjort – økonomien synes i hvertfall ikke alltid at alle disse gjøremål er verdens beste ideer. Men hvis man vil ha en noenlunde spennende tilværelse oppe å gå, så må man også prioritere å gjøre noe for seg selv.

Men stipendet er jo ofte for lavt og din timelønn på jobben vedsiden av dekker kun akkurat de nødvendige boligutgifter og hva og et lite matbudjsett, så plutselig er det slett ikke så lett å få det hele til at rekke som studerende.

Men faktisk kan du gi det hele mer gass enn du kanskje tror som studerende. Du må bare kjenne de riktige mulighetene. Det er derfor du må lese denne bloggen ferdig.

Du kan låne deg til et mer spennende studieliv. Du plutselig sikre deg selv de kuleste opplevelser selv om du bare er en fattig studerende. Du kan eksempelvis låne 10 – 25.000 kroner hos L’easy hvis du bare ikke er registreret med betalingsanmerkninger og er fyldt 18 år. Der er ingen krav om sikkerhet og ingen blander seg i hvordan du bruker dine nye penger. Så er livet som studerende plutselig ikke så kjedelig allikevel.

Det er super enkelt å sukre tilværelsen lynhurtigt og dermed gjøre studielivet litt mer interessant og utvide det til mer enn bøker og hardt arbeid hele tiden.

Så løp ut i det nå og sukre tilværelsen selvom du er studerende. La det være plass til annet enn bøker og hardt slit. Det gør deg også til en bedre student, hvis du har en mer fleksibel og inndholdsrik hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *