Fyll livet ditt med musikk – kjøp den online

Categories Lån
0

Jeg har fått en ny interesse for å kjøpe musikk på nettet. Her snakker vi ikke om elektronisk musikk som kan kjøpes på iTunes, etc., men gamle vinylplater og CDer.

Jeg er en stor fan av at all musikk er digitalisert i dag og jeg tror også det er veldig smart med gratis streaming-tjenester, men nå er det nå en gang noe nostalgisk over å legge en vinylplate på dreieskiven eller putte en CD i CD-spilleren, for den saks skyld.

Derfor har jeg begynt å jakte etter gamle plater på nettet og det er ikke bare eldre kunstnere fra før CD oppfinnelsen kom som har gitt ut musikken sin på plater. Også mange nyere artister gjør dette. Jeg tror at spesielt innenfor musikken er mange litt nostalgiske og liker å drømme seg tilbake til da vi kunne velge mellom å høre musikken live, eller lytte til musikken  på vinylplatene.

afslappet

Dette nostalgiske har jeg selv også blitt fanget av, og som så mange andre tror jeg på at musikken høres mye bedre ut på analoge plater. Så jeg har gått til det store innkjøpet av plater på nettet.

Jeg bruker online shopping for å kjøpe platene mine fordi jeg synes det er lettere å finne en oversikt over tilbudene der og dessuten er det ikke mange musikkbutikker som fremdeles selger gamle vinylplater.

Så i dette tilfellet er nettet  klart å foretrekke og jeg kan lett sitte i timevis om kvelden og lete etter spennende musikk. Det beste av alt er at når jeg har kjøpt en plate, vil den bli sendt hjem til meg så jeg trenger ikke engang å gå inn i butikken for å hente den.

Det er sannsynligvis heller ingen overraskelse at jeg for tiden har lyttet til mye musikk, men det er også bare for å gjøre livet mitt bedre. Musikk gjør sjelen glad, og for tiden kjører jeg rundt med en veldig glad sjel så jeg kan bare anbefale folk å kjøpe mer musikk – mer musikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *