Flytting er en kostbar affære

Categories Lån
0

Jeg er i den situasjonen i livet mitt hvor jeg vurderer om jeg skal investere i fast eiendom. Hele mitt voksne liv har jeg leiet og har egentlig alltid vært fornøyd med det, men nå har jeg altså kommet til det punktet hvor jeg virkelig ønsker å skaffe meg noe eget.

Jeg står da fritt til å rive ned vegger, tapetsere og male gulvene hvis det er hva jeg har lyst å gjøre og det uten å måtte bli heftet med det når jeg velger å fraflytte boligen.

Jeg har regnet ut at jeg kan låne om lag 1,4 millioner kroner i banken og da har jeg råd til å sitte med huset, leiligheten eller hva jeg nå finner ut at jeg vil kjøpe. Jeg har allerede sett på en vakker villaleilighet for omlag 1,3 millioner, og jeg kan allerede forestille meg hvordan jeg vil inrette den.

8167255588_2d86c090ff

Problemet er bare at alle møblene jeg har i dag er allerede gamle og stygge og ikke passer inn den nye friske starten jeg ønsker meg i mitt nye hjem. Derfor trenger jeg å investere i nye møbler, noe som alltid blir dyrere enn man forventer og tror.

Jeg ser meg derfor nødt til å ta opp et forbrukslån i tillegg til boliglånet. Jeg kan ikke starte et nytt liv i et hus uten møbler.

Jeg er fremdeles noe usikker på hvor mye penger jeg vil komme til å trenge. Jeg vet imidlertid at flytting er en svært kostbar affære, så det er jeg veldig bevisst på. Selvfølgelig skal jeg spare opp så mye penger som mulig, men hvis det viser seg å ikke strekke til, må jeg altså ta opp et forbrukslån. Det betyr jo ikke verdens ende. Pengene vil jeg på et tidspunkt kunne få og jeg kan bare tilbakebetale de stille og rolig mens jeg får nyte tilværelsen i mitt nye hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *