Få råd til en flott bil med et solid lån fra GE Money Bank

Categories Forbruk
0

Jeg har selv en flott og lekker bil stående i garasjen. Den er ny, flott og rask – enhver guttedrøm kan man vel si. Jeg har dog ofte godt kunne unne mange av de mennesker, som kjører rundt i en gammel og slitt bil, å være i stand til at kjøpe en ny. Og da jeg nylig så en artikkel om de billigste billån, fikk jeg enda en bekreftelse på at tingene kan gjøres klokere og smartere, enn man umiddelbart går og tror.

Finansieringen er oftest der hvor det kniper. Noen mener at billigste måten å finansiere en ny bil er hos forhandleren i stedet for banken, da renten skal være lavere der. Jeg vil dog motsi den påstanden, med at det kan gjøres enda billigere.

De store og romslige forbrukslån kan saktens konkurrere med forhandlenes tilbud og renter. Hvis man undersøker terrenget litt, finner man b.la. forbrukslån flere steder på nettet, som er mer fleksible enn forhandlenes tilbud.

GE Money Bank tilbyr eksempelvis et av de store forbrukslån, som går opp til 350.000 kr. såfremt man søker som familie. Låneperioden er likeledes fleksibelt fra 1-12 år. Det jeg med glede ser, er at det ikke er langt mellom lånesøknaden og til at kunden har pengene i hendene og kan kjøpe en familiebil eller sportsvogn med det samme. Det øker livskvaliteten og det er ofte det, som lønner seg i det lange løp.

Den årlige renten er 17,9 %  hos GE, men avhenger også av andre faktorer, som er individuelle, og som avgjøres av bl.a. årsinntekt, lånebeløp osv. Men overordnet sett er det for meg ingen tvil om, at GEs tilbud er bedre, enn hva man kan få mange andre steder. Det er hurtigere, mer diskret og generelt bare gøy.

Du undrer deg kanskje over, hvordan jeg kan med min stilling kan sitte og skrive, at det som er kjekkere er det beste, men mine år i bransjen har faktisk lært meg, at selvtilfredstillelse er en viktig ting. Hvis det hele går opp i strenge tall konstant og man aldri nyter livet, så blir man lei hele sulamitten.

Derfor håper jeg også, at du vil ta dette innlegget til deg, som en anbefaling av GE Money Banks forbrukslån, samt ta et skritt nærmere i retningen av beslutningen om, å skifte den gamle bilen ut med en ny og lekker en av sitt slag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *