Få kontroll på overtrekket med mobilbank og SMS-lån

Categories Låneutbydere
0

Hvis du ofte har overtrekk på kontoen, er det en god idé å skaffe seg to ting: nettbank på mobilen og koden til et SMS-lån. Her kan du lese hvordan rådet over kan hjelpe deg med å unngå et minus på kontoen.

Unngå overtrekk på kontoen med nettbank på mobilen

De fleste av oss sjekker bare kontoen en gang i blant, men for mange er det også en stor feil. Det gjør at vi kan få et overtrekk på kontoen, selv om det ikke var planlagt, og det kan gå lang tid før vi oppdager det. Det burde være en daglig rutine å sjekke saldoen, men det kan være til mye bry å gjøre det i minibanker eller på datamaskinen. Det er ikke alle som har konstant tilgang til en datamasking, så de kan sjekke saldoen. Det kan også være nyttig for mange å sjekke kontoen mens de er på farten. Med tilgang til nettbank på mobilen, har du ingen unnskyldninger. Her kan du sjekke kontoen din så ofte som du vil. Står du i en butikk og overveier å kjøpe noe, så kan du sjekke saldoen fra telefonen, før du handler. Det er lettere å unngå overtrekk, hvis du bruker mobilbank.

Undersøkelser viser at folk med nettbank på mobiltelefonen ikke får overtrekk på kontoen like ofte som andre. Det er ingen som har lyst til å trekke over på kontoen, men det skjer bare fordi man ikke har overblikket over hvor mye som står igjen. Med nettbank på mobilen har du ingen unnskyldninger for å trekke over, for du vil alltid vite hvor mye du har igjen på kontoen. Mobilbanken har også gjort at mange får et bedre forhold til økonomien sin, og de opplever at de får mer kontroll.

Kjøp når du vil med SMS-lån

Skulle du få lyst til å kjøpe noe, selv om det gir deg et overtrekk, så kan det være en idé å ta et SMS-lån. SMS-lånet er attraktivt for mange fordi det er en lånetype som kan ta direkte fra mobiltelefonen. Du trenger ikke å bruke en bank, en datamasking eller papirdokumenter. Hvis du vet hvordan man tar et SMS-lån, så vil du alltid kunne bruke det for å låne penger. Du vil ha tilgang til et lån selv om du er på farten, og du vil kunne kjøpe ting du ønsker deg akkurat når det passer deg. Det er lurt, attraktivt og en økonomisk fordel å låne penger gjennom mobilen, hvis alternativet er å trekke over på kontoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *