Få kontroll på økonomien med mobilbank

Categories Låneutbydere
0

Har du installert mobilbank på telefonen din? De fleste bankene har laget deres egen app som du kan installere på mobilen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler jeg at du installerer det. Det gjør det letter for deg å ha kontroll over de daglige bankrelaterte gjøremålene, og økonomien din.

Med mobilbank kan du bruke nettbanken på smarttelefonen din. Med en så enkel tilgang til nettbanken kan du få et mye bedre overblikk over økonomien din. Du kan følge med på hva som skjer mens du sitter på bussen, venter på at kaffen skal bli ferdig eller andre tomrom i løpet av dagen som du ellers bare bruker på å vente. Du kan se om betalingene har gått gjennom, om noen har trukket penger fra kontoen som du ikke hadde regnet med, eller bare hvor mye du har igjen denne måneden. Alt sammen fra telefonen.

Du kan sjekke saldoen mens du handler. Det kan være nyttig både når du kjøper dagligvarer, men også hvis du vil se om du har råd til å kjøpe nye klær eller andre dyrere ting. Undersøkelser viser at folk som bruker mobilbanken ikke går like ofte i minus, som andre folk. Det er alltid en fordel å ha kontroll på saldoen, uansett hva du planlegger å kjøpe.

Med en mobil nettbank husker du at betale regningene

Er du dårlig til å huske regningene? Glemmer du ofte å betale i tide, både til venner, familie og regninger? Da kan mobil nettbank hjelpe deg. Med nettbank på mobiltelefon kan du overføre det du skylder familie og venner mens du snakker med dem. Vil dere for eksempel dele en regning, så kan dere gjøre det mens dere står med den.

Med mobil nettbank kan du også betale regningene når du får dem. Du unngår å vente med å betale regningene, og derfor også å glemme dem. Selv om du mangler penger, kan du fortsatt betale der og da. Du velger bare å la pengene overføres senere. Da slipper du også å skulle planlegge å betale regningene til når du har pengene. Med en nettbank på mobilen glemmer du ikke å betale regningene.

Er du på ferie, så kan en mobilbank også være nyttig. Mange av applikasjonene har også en valutakalkulator, så du kan ha kontroll på hvor mye penger du bruker på ferien.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *