Få et forbrukslån og redd din økonomi fra avgrunnens rand

Categories Lån
0

Presser økonomien deg? Går du rundt med mageknip og har du dårlig nattesøvn fordi det økonomiske ligger i ruiner? Så fortvil ei, din redningsmann er her: lån penger av ham og betal dem av senere, uten at han maser på deg i mellomtiden.

Jeg har selv prøvd det. Som helt ung var jeg en hurtigløper, som levde det harde liv, tenkte ikke over hva jeg kastet penger ut til høyre og venstre til. Det fikk også konsekvenser, fordi jeg ikke rakk å reagere til rett tid. Enten på den ene eller andre måten.

Senere har jeg dog fått rettet opp i det, og det har bl.a. krevet et lån, som jeg faktisk vil mene har gitt meg ro i sinnet frem til den dag i dag.

Jeg begynte å kikke på forskjellige forbrukslån, og plutselig stod det klart for meg: det her skal jeg! Det gikk raskt med godkjennelsen, og pengene stod plutselig på min konto, og dermed var min økonomi reddet. Jeg kunne kjøpe de grunnleggende tingene, som gjorde livet mitt mye bedre.

Selve lånet fikk jeg gjennom et forbrukslån, fra et firma som var villige til å låne meg et ønsket beløp. De blandet seg ikke inn i hva jeg skulle bruke pengene til eller alt mulig annet. Det eneste de kikket på var noen faktiske opplysninger, som min alder, inntekt, kredittopplysninger og andre formelle ting.

Her, flere år senere er jeg kun glad for at jeg handlet slik jeg valgte å gjøre. Det gav meg på daværende tidspunkt ro i magen og bedre livskvalitet. Jeg kunne sove om natten uten å frykte å få en moralpreken av min bankrådgiver hver gang. Et ytterligere pluss er også at jeg i dag ikke betaler noen synderlig pris for mitt valg dengang.

Ofte forveksler folk forbrukslån med et tabu, men det er etter min mening en stor misforståelse. Selvfølgelig betaler jeg stadig litt renter av, men det er småpenger i forhold til så mye annet. Jeg kan stadig få mat på bordet, reise på diverse turer med venner og alle de andre opplevelser som krever en liten form for kapital.

Man lider ingen berøvelse ved å ta et forbrukslån for å redde økonomien. Tvertimot. Hos meg er det i hvert fall ingen tilbaketrekning på noe tidspunkt. Man får muligheter og en ro som man ellers ikke trodde fantes.

Til slutt vil jeg gjøre oppmerksom på, at det finnes mange forskellige typer forbrukslån, som ikke blander seg inn i hva pengene skal gå til, men alt dette kan man ved hjelp av et enkelt søk på internet selv finne frem til. Lykke til med økonomien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *