Få de beste tilbudene når du vil – prut om prisen!

Categories Låneutbydere
0

Pruter du om prisen, når du handler? Hvis du ikke har gjort det før, så er det på tide du prøver det! De fleste tenker ikke over å prute i Norge. De tror at det bare er i utlandet og i boder man kan prute prisen ned. Men hvorfor skal man ikke kunne gjøre det i andre butikker, for eksempel en elektronikkbutikk?

Når du skal prute om prisen, så kan det som regel kun betale seg å gjøre det med dyre varer. Det kan for eksempel være en Sofa eller en ny datamaskin. Det kan være vanskelig, hvis ikke umulig, å prute om prisen på dagligvarer. Men når du kjøper de dyrere tingene, så har du gode muligheter for å få et bedre tilbud, hvis du pruter om prisen.

Slik pruter du om prisen

Et godt eksempel er når du skal kjøpe møbler. Her vil du som regel kunne presse prisen ned med opp mot 40 %. Jo mer du kjøper, jo lettere er det å prute om prisen. Det betyr også at du vil kunne få større rabatter, hvis du kjøper enn bare et møbel. Så hvis du allikevel skal ha møbler til en ny stue, det kan være spisebord, sofa, sofabord, TV-møbel, stoler osv., så kan det være en stor fordel å kjøpe alle tingene samtidig og prute om prisen. Det samme gjelder elektronikk, her gjelder det å kjøpe tingene samlet. Kjøper du mange ting samlet, har du en bedre mulighet for å presse prisen ned på de enkelte varene.

Det kan ofte være litt flaut å prute om prisen, men de fleste butikkene har tilbud på forskjellige varer hele tiden. Det betyr også at de i nesten alle tilfeller kan selge varene billigere og fortsatt tjene på det. Det kan nesten være dumt å skulle betale full pris for noe butikken ville gitt deg billigere. Det er kanskje litt flaut å prute, men du vil bli overrasket over hvor lett det egentlig er.

Når du har blitt god til å prute om prisen, vil du synes det er både gøy og spennende. På den måten vil du kunne få de gode tilbudene når du vil, så du slipper å vente på salget. Da kan du selv forhandle deg frem til en god pris.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *