Det beste sparetipset

Categories Pengeguide
0

Vi er mange som ønsker å spare penger. For som det berømte ordtaket sier: en krone spart, er en krone tjent.

Derfor vil jeg dele mitt beste sparetips med dere her.

Det er i utgangspunktet veldig enkelt. Det handler bare om sunn fornuft og planlegging.

Der hvor jeg sparer mest penger er faktisk på matbudsjettet mitt. Hvis man tenker smart og langsiktig, er det nemlig mye penger å spare her.

Jeg gjør det på den måten at jeg går og handler en gang i uken så jeg har mat for hele uken og ikke trenger å stresse med å måtte gå ut og handle hver dag.

I tillegg sparer jeg mye penger ved å handle bare en gang i uken fordi jeg ikke gjør impulskjøp hver dag, noe som vi ofte har en tendens til å gjøre når det skal handles inn hver dag.

2638883650_c81be722ba

Det er nyttig å se gjennom tilbudsaviser og få inspirasjon til hvordan du kan lage den billigste maten og deretter kan du jo planlegge dine måltid basert på dette.

Tidligere kunne jeg lett bruke 500kr per uke på mat, men etter at jeg begynte å handle kun en gang i uken, reduserte jeg matbudsjett mitt til 250kr uken. På denne måten hadde jeg dermed spart 250kr hver uke og det utgjør en god del penger i løpet av en måned.

Men det beste er at jeg ikke lenger stresser hver dag når jeg går hjem fra jobb. Jeg tenker ikke lenger over at jeg må handle etter jobb og finne ut hva jeg vil spise om kvelden. Jeg vet det allerede fordi jeg har forberedt meg med en måltidsplan.

Slik sparer du ikke bare penger ved å følge sparetipset mitt, men du også sparer også tid og reduserer stressnivået.

Jeg er glad for jeg gjorde denne endringen i livet mitt og jeg er sikker på at du også vil finne den nyttig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *