Centum

Categories Låneutbydere
0

Lån gjennom Centum

Centum tilbyr sine kunder forbrukslån og kredittkort. Centum arbeider som en finansagent for sine kunder, og har som å finne det beste tilbudet til privatpersoner i Norge. At Centum jobber som en finansagent vil si at de sender inn din søknad til deres samarbeidspartnere, som er 6 banker på det norske markedet. Alle disse bankene vil motta din søknad, og forhåpentligvis konkurreres seg i mellom for å skaffe deg det beste tilbudet som passer din økonomi. Samarbeidspartnerne til Centum er Santander, yABank, GE Money Bank, Ekspress Bank, Time Finans og Collector. Selv om du har blitt avvist av en av disse bankene før, kan du godt bli godkjent denne gangen.

Du kan låne alt fra 5.000 til 350.000 kroner gjennom Centum. Hvor mye du kan låne, avhenger blant annet av din økonomiske situasjon. Du kan velge å ha en nedbetalingsperiode på opp til hele 15 år, men kan også velge å betale tilbake innenfor 1 år. For å søke om et lån gjennom Centum, stilles det et krav om at du har en inntekt på minimum 200.000 kroner brutto, og du må være mellom 23 og 70 år gammel.

Slik søker du

Hvis du vil søke om et forbrukslån gjennom Centum Finans, så trykker du bare på «Søk-Her» knappen og følger veiledningen. Du vil bli sendt til et søkeskjema der hvor du skal fylle inn noen opplysninger, som inntekt og alder. Du behøver ikke å stille sikkerhet for lånet, og du vil ikke få spørsmål om hva pengene skal brukes til.

Vi ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *