Aldri mer et avvist bankkort – få et kredittkort

Categories Pengeguide
0

Kjenner du til det, når man står i butikken og skal til å betale og bankkortet plutselig høyt og demonstrativt roper ”avvist”? Jeg husker det tydeligt fra da jeg var student. Det skjedde dessverre ofte og det ble ikke mindre pinligt for hver gang det skjedde. Jeg viste at andre kikket på meg som om jeg ikke hadde styr på min egen økonomi og jeg kunne merke at de innerst inne i dem selv fliret hånlig av meg

Forleden fortalte min niese, som studerer medisin, at hun hadde vært ute for nettopp det samme og hun var ærlig talt riktig påvirket av situationen, for hun visste, at hun ikke var noe dårlig menneske og at hun generelt hadde fin oversikt over sin økonomi, men at stipendet noen ganger ikke strakk til, og det resulterte så i et overtrukket bankkort. Da måtte jeg som tante komme med det beste råd jeg kunne gi – et råd jeg også selv fikk dengang jeg var i samme situasjon. Mitt råd til henne var, at hun burde skaffe seg et kreditkort. Mange selskap tilbyr deres kunder å motta et kredittkort hvor det kan benyttes penger på opp til et visst beløp.

Det gjorde jeg, da jeg var i hennes situasjon og på den måten var det aldri bebreidende blikk fra de andre kundene i butikken. Kortet ble alltid godkjent og det var alltid penger på. Min niese hadde vansker med å tro på, at et enkelt lite kredittkort kunne løse hennes problemer, men etter hun hadde hatt kredittkortet i et par måneder måtte hun innrømme, at hun ikke lengre hadde noen bekymringer, når hun dro kortet gjennom en betalingsterminal.

Jeg var glad for at jeg kunne hjelpe min niese og derfor skriver jeg dette til alle de av dere, som har prøvd å få deres bankkort avvist flere ganger. Mitt beste råd er å få deg et kredittkort. Du vil ikke angrepå det og dine bekymringer forsvinner sporløst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *