Aksjehandel + forbrukslån kan gjøre deg velstående

Categories Pengeguide
0

Et nytt fenomen fylt av muligheter har rammet den finansielle verden. Jeg mener dette er en enestående mulighet for å tjene penger. Ved å låne til seg penger og bruke dem på de rette aksjer, kan inntjeningen eksplodere voldsomt og øke din inntekt markant.

Aksjer kan være billige, men noen aksjer er også utrolig dyre. Desverre kan det dog vise seg at det er de umiddelbart dyre aksjer, som viser seg å gi mest utbytte den dag du selger dem igjen. Derfor er jeg den første til å komme med oppfordringen, som er at man f.eks. tar opp et forbrukslån til å kjøpe den ”rette” aksjen, såfremt man ikke allerede har mye penger på kontoen. Selv om det er renter på lånet, er dette minimalt i forhold til hva du kan tjene på en aksjegevinst.

Utover den eventuelle nødvendighet i å ta opp et forbrukslån for å kjøpe kvalitet fremfor kvantitet, så er et annet godt tips til å tjene penger på aksjehandel  at du kjøper mange forskjellige aksjer. Altså: sett ikke all din kapital i samme aksjer. Spre dem utover forskellige småaksjer og se dem vokse seg til store verdier og deretter selg dem når de er på sitt høyeste og betal deretter avdrag på rentene til ditt forbrukslån. Det er helt klart småpenger, som man skal betale i renter i motsetning til den gevinst som en relativ billig aksje kan kaste av seg.

Derfor er min klare oppfattelse, at lån til å finansiere aksjehandel er et fenomen som er kommet for å bli. Det er en enkel, men ytterst effektiv metode til å tjene mer penger – hvilket jeg tror vi alle sammen går rundt og har et ønske om?!

En viktig bemerkning til, når man vel å merke har tatt sitt forbrukslån, er det å holde seg i aksjen. Kontinuitet er et nøkkelord når det handler om profitt. Hvis man kjøper og selger konstant, risikerer man nemlig å bli rammet av de mange handelsomkostninger ved kjøp og salg. Derfor kan det samlede budskap ramses opp til: Kjøp de riktige aksjene (gjerne med et eventuelt forbrukslån), hold fast ved dem, og selg dem deretter når tiden er inne!

Kombinasjonen av aksjehandel og lån kan vise seg å bli en stor trend i fremtiden, og derfor er det like greit å komme i gang nå, mens de andre ligger på latsiden. Gevinsten ved den nevnte kombinasjon er påvist, og det er bare å komme i gang så hurtig som mulig med å utforske denne geniale muligheten! Ta opp et forbrukslån, finn den riktige aksje og kjøp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *