Aksjehandel – en ny og spennende hobby

Categories Pengeguide
0

Som jurist forventer mange, at jeg har styr på alt innenfor lovgivning osv., og jeg mener også mene, at jeg har styr på det meste. Men forleden ble jeg spurt om gode tips og triks til hvordan man skal gå fram, når man handler med aksjer. Der måtte jeg blankt innrømme, at jeg ikke hadde noen erfaring på nettopp det feltet. Men spørsmålet vakte allikevel min interesse og jeg begynte å overveie om jeg skulle begynne å undersøke litt om, hva alt det her med aksjer var for noe. Som så mange andre var jeg meget skremt ved tanken. For skrekkhistoriene lyder jo slik, at man hurtig kan tape en fryktelig mye penger, hvis man investerer i feil aksjer. Derfor allierte jeg meg med en god kollega, som har meget gode kunnskaper på aksjehandel, og da jeg først ble introdusert for det, virket det ikke så skremmende som først antatt. Jeg innrømmer gjerne, at det er en jungel å orientere seg i, men med et noenlunde overblikk og sunn fornuft, er jeg overbevist om, at aksjehandel er noe også jeg lett kan kaste meg ut i.

Som så mange andre er også jeg drevet av drømmen om å investere i de riktige aksjene, og på den måten tjene mange penger, men jeg må også erkjenne, at etter mitt første aksjeeventyr står det klart, at aksjemarkedet er en berg- og dalbane med mange forskjellige former for utfall. Men det har ikke fått meg til å miste håpet. Så sant jeg henger i og følger med i aviser, på nettet og på tv, er jeg sikker på at det nok skal lykkes meg å finne den gode aksjer som jeg kan satse mine penger på.

Jeg vil i hvertfall sterkt anbefale folk å ta en kikk på aksjemarkedet. Utover at det kan være en god forretning, er det uhyrlig spennende og jeg tror det blir min lille hobby fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *